Üniversitemizde Etkili İletişim Eğitimi Verildi

Üniversitemizde Koruma ve Güvenlik personeline yönelik “Etkili İletişim Eğitimi” verildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Genel Sekterimiz Prof. Dr. Selçuk Gümüş, Ulus Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri Ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Ayşenur Açıkel, Genel Sekreter Yardımcılarımız Ali Dönmez, Turgay Delialioğlu, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Hülya Ersal, Şef İsmail Taşkın ve Üniversitemizde çalışan güvenlik personeli katıldı.

“En etkili silah etkili iletişimdir” başlığı adı altında gerçekleştirilen eğitimde Öğr. Gör. Ayşenur Açıkel, güvenlik personelnin aktif görevlerinde kullanabilecekleri etkili iletişim teknikleri hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen eğitimin ardından eğitime katkılarından dolayı Genel Sekreter Yardımcımız Turgay Delialioğlu tarafından Açıkel’e teşekkür belgesi verildi.