Güvenlik ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat YAZICI başkanlığında Güvenlik ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat YAZICI başkanlığında, Genel Sekreter Doç. Dr. Said CEYHAN ve kurul üyelerinin katılımlarıyla 25.11.2021 tarihinde saat 10.30’da Rektörlük toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda, Üniversitemizin güvenlik ve asayiş durumu gözden geçirilerek  üniversite çevresinde huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Sedat YAZICI bu toplantının milat olduğunu Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde güvenliğin en üst seviyede olması gerektiği konuyla ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesi üniversite içinde öğrenciler ile tüm personelin huzur ve güvenliğini en iyi şekilde sağlanması gerektiğini belirtti. Toplantıya katılanlara teşekkür ederek toplantı sona ermiştir.