Temizlik Hizmetleri Toplantısı

Üniversitemiz yerleşkelerinde bulunan mekanlarda akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize ve kamuya temiz ortamlar oluşturmak, yaşam kalitesini artırmak, yaşam alanlarını her zaman kullanılabilir halde tutmak, her türlü mikroorganizmadan arındırılmış ve güvenli hijyenik bir ortam sağlamak hedeflenmiştir.

Bu kapsamda Genel Sekreter Yardımcısı Bülent BAYBURTLU tarafından 14.12.2022 tarihinde Kutlubey Yerleşkesi Eğitim Fakültesi Binası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda temizlik personeline temizlik ve hijyen konusunda eğitim verilmiştir.