Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında 07.07.2021 tarihinde 10.30-17.20 saatleri arasında 4 oturum şeklinde toplantılar yapıldı.

Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında, Genel Sekreterimiz  Doç. Dr. Said CEYHAN’ın katılımlarıyla 07.07.2021 tarihinde 10.30-17.20 saatleri arasında kendisine bağlı, YLSY Burs Koodinatörü, Öyp Kurum Koordinatörü, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları, , Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörü ve Birim Sorumluları, Kariyer Planlama Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü ve Uzmanı, Kalite Koordinatörü ve Koordinatör Yardımcılarıyla gün içerisinde toplantılar yapıldı.

Yapılan toplantılarda Koordinatörlükler ve Merkezi Müdürlükler tarafından bugüne  kadar gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi verilerek yapılması planlanan faaliyetler belirlendi.

Birimlerin beklentileri, sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Sevim ÇELİK bugüne kadar Üniversitemizin önemli bir yol kat ettiğini sürekli iyileşme kapsamında yapılan toplantıların ve elde edilen sonuçların kendisini mutlu ettiğini belirterek bu sürece katkılarından dolayı toplantıya katılanlara teşekkür ederek toplantılar sona erdi.