Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK Kendisine Bağlı Daire Başkanlarıyla Aylık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Said CEYHAN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yavuz ÇOMARLI, Personel Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU ve Sağlık- Kültür ve Spor Daire Başkanı Ekrem KAYIŞ’ın katılımlarıyla aylık değerlendirme toplantısında bir araya gelindi.

Yapılan toplantıda Daire Başkanları tarafından Birimlerinde yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK’in Daire Başkanlarını tek tek dinleyerek yapılması gereken çalışmalar hakkında talimatları vermesi ardından toplantı saat 12.10’da sona ermiştir.