Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK Başkanlığında Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında, Genel Sekreter Doç. Dr. Said CEYHAN’ın katılımları ile Öğrenci Konseyi Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda 2021-2022 Akademik Yılı Güz Döneminin başından itibaren eğitim-öğretim süreçleri, öğrencilerin kalite ve akreditasyon süreçlerine katılım sağlamalarına ilişkin geri bildirimlerin alınması, dönem içerisinde Öğrenci Konseyinin planladığı faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.