image/svg+xml

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında "Mezuniyet Töreni İşlemleri Hazırlık ve Yürütme Komisyonu" üyeleri ile toplantı gerçekleştirildi.

2020-2021  Akademik  Yılı  Mezuniyet  Töreni etkinliklerinin verimli, etkin ve yararlı olması, aynı zamanda herhangi bir aksaklığın olmaması ve gerekli hazırlıkların yapılması için 23 Ağustos 2021 tarihinde saat 11.00'de Rektörlük Senato Toplantı Salonunda Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında "Mezuniyet Töreni İşlemleri Hazırlık ve Yürütme Komisyonu" üyelerinin katılımıyla toplantı gerçekleştiririldi.

• Verimlilik Yarışması Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

• Resmi Yazıma Kuralları Eğitimlerinin İkincisi Düzenlendi

• Resmi Yazışma Kuralları Eğitimlerinin İlki Düzenlendi

• Aday Memurlara Yönelik Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) ve Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitimler Gerçekleştirildi

• Bina Bazlı 2. Genel Bakım-Onarım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Arşiv Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi.

• Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrenciler Sıfır Atık Projesi Hakkında Bilgilendirildi

• İdari İnsan Kaynağı Ödüllendirme Töreninde Dört Personelimiz Ödül Aldı

• Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Uygulama Yönergesi Taslağı Görüşlere Açıldı

• BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi ALYS Düzce Üniversitesine tanıtıldı