Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK 2021 Yılının 2'nci toplantısını gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK Başkanlığında kendisine bağlı Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü ve Üyeler, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürüyle 27.05.2021 tarihinde salgın şartlarına uygun olarak Rektörlük Toplantı Salonunda yapılan toplantıda bir araya geldi.
Yapılan toplantıda Birimlerin SWOT (güçlü ve zayıf yönler,fırsatlar ve tehditler) analizi, 2021 yılında gerçekleşen faaliyetler, 2021 yılı sonuna kadar planlanan faaliyetler hakkında durum değerlendirilmesi yapılarak beklentiler ve çözüm önerilerinin ardından toplantı sona erdi.