Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK Kendisine Bağlı Koordinatörlükler ve Araştırma Merkezi Müdürleri İle 2021 Yılının 3'üncü toplantısını gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK Başkanlığında kendisine bağlı Proje ve Teknoloji Ofisi Koordinatör ve Alt Koordinatörlük Sorumluları, Kalite Koordinatörü, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürüyle 01.06.2021 tarihinde salgın şartlarına uygun olarak Rektörlük Toplantı Salonunda yapılan toplantıda bir araya geldi.
Yapılan toplantıda Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aslı YAZICI, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Fatma ÜNAL tarafından  2021 yılında gerçekleşen faaliyetler, 2021 yılı sonuna kadar planlanan faaliyetler hakkında sunum gerçekleştirildi.
Birimlerin beklentileri, sorunları ve çözüm önerilerinin ardından toplantı sona erdi.