image/svg+xml

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK 2021 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK 05 Mayıs 2021 tarihinde Rektörlük toplantı salonunda salgın şartları gözetilerek kendisine bağlı, Personel Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Döner Sermaye İşletme Müdürünün katılımlarıyla Birimlerin SWOT (güçlü ve zayıf yönler,fırsatlar ve tehditler) analizi, 2021 yılında gerçekleşen faaliyetler, 2021 yılı sonuna kadar planlanan faaliyetleri hakkında durum değerlendirilmesi yapılan toplantıda bir araya geldiler.
  • Resmi Yazıma Kuralları Eğitimlerinin İkincisi Düzenlendi

• Resmi Yazışma Kuralları Eğitimlerinin İlki Düzenlendi

• Aday Memurlara Yönelik Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) ve Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitimler Gerçekleştirildi

• Bina Bazlı 2. Genel Bakım-Onarım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Arşiv Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi.

• Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrenciler Sıfır Atık Projesi Hakkında Bilgilendirildi

• İdari İnsan Kaynağı Ödüllendirme Töreninde Dört Personelimiz Ödül Aldı

• Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Uygulama Yönergesi Taslağı Görüşlere Açıldı

• BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi ALYS Düzce Üniversitesine tanıtıldı