image/svg+xml
image/svg+xml

Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Yeni Döneme Hazır.

 

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Said CEYHAN başkanlığında, Genel Sekreter Yardımcımız Ali DÖNMEZ, Koruma ve Güvenlik Şube Müdür V. Selçuk BASANÇELEBİ’nin katılımlarıyla Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonunda Üniversitemiz Yerleşkelerinde görev yapan Güvenlik Personeliyle toplantı yapıldı.

“Üniversitemiz Hızla Büyüyor”

Doç. Dr. Said CEYHAN; Üniversitemiz hızla büyüyor bu durumun hepimiz için mutluluk kaynağı olduğunu her birimizin Üniversitemizin bir parçası olduğunu vurgulayarak kendisinin kural insanı olduğunu insani yaklaşımının ön planda olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Said CEYHAN konuşmasında “Aileme karşı sorumluklarım var ama 84 milyon insana karşıda sorumluluğum var kimseye bir şeyi zorlama niyetimiz yok, ancak görev konusunda zafiyetimiz de olmamalı, biz günlük sekiz saatimizi devlete kiraladık, bu sorumluluğun bilincinde olarak yanlış yapılmamasını ifade etti.

“Yeni Bir Dönem Başlıyor”

Genel Sekreter CEYHAN; Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 14.07.2021 Tarihli ve 2021/14-23 sayılı kararı ile Genel Sekreterliğe bağlı Güvenlik ve Koruma Güvenlik Şube Müdürlüğü kurulduğunu 16.07.2021 tarihinden itibaren hak, adalet ve hukuk düzeninin ön planda olduğu yeni bir yönetim anlayışının başladığını, yeni düzene hızlı bir şekilde alışılması gerektiğini, bir kişinin mutluluğu değil hep birlikte mutlu olmak gerektiğini, kaosun düzensizliğin herkesi mutsuz edeceğini, devri sabık döneminin kapandığını belirtti. Doğruları kural haline getirebilmekle birlikte, yanlışların düzeltilmesi amacıyla eğitimlerin düzenleneceğini ve zaman zaman denetimlerin olacağını belirtti. Bugünden itibaren ihtiyaçların silsile yoluyla çözüleceğini ayrımcılık yapılmayacağını bütün bilgilerin üniversitenin en üst makamı olan Rektörle anında paylaşıldığını belirtti.

Biz Bir Aileyiz”

Genel Sekreter Doç. Dr. Said CEYHAN, Güvenlik Personeline “Dedikodu sizin arkadaşların ve diğer insanların güvenini yok eder, amacımız sizin değerinizi yükseltmektir. Bir kişinin yanlış davranışı toplumu zora sokacağından yalan yanlış ithamlarda bulunmayın. Bartın Üniversitesi olarak biz bir aileyiz. Üniversitemizin adına gelen güzel tebrikleri size teşekkür olarak dönmesini sağlarım. Amacımız mükafat vermektir, ama gerekiyorsa kangren olmuş parmağı da kesmemiz gerekir” ifadelerinde bulundu.

Genel Sekreter CEYHAN, Güvenlik Personelinin; ilk görevinin önce kendisinin sonra  öğrencilerin, akademik, idari personelin, günlük çalışma süreleri boyunca can ve mal güvenliğinin sağlanması ve üniversiteye ait yerleşkeler bina, bahçe ve alanlar ile her türlü taşıt, malzeme ve ekipmanın kesintisiz korunmasında ve güvenliğin sağlanmasından sorumlu olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Said CEYHAN; Güvenlik Personeline “Sizinle kurumsal olarak yakın çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız adalet, hukuk ve vicdanı denge içinde hareket etmektir. Siz de Devletin ve milletin çıkarına çalışacağınıza söz verin. Bu vesile ile Kurban Bayramı size, ailenize ve devletimize hayra vesile olsun” temennisinde bulundu.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından son buldu.

  • Verimlilik Yarışması Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

  • Resmi Yazıma Kuralları Eğitimlerinin İkincisi Düzenlendi

  • Resmi Yazışma Kuralları Eğitimlerinin İlki Düzenlendi

  • Aday Memurlara Yönelik Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) ve Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitimler Gerçekleştirildi

  • Bina Bazlı 2. Genel Bakım-Onarım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

  • Arşiv Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi.

  • Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrenciler Sıfır Atık Projesi Hakkında Bilgilendirildi

  • İdari İnsan Kaynağı Ödüllendirme Töreninde Dört Personelimiz Ödül Aldı

  • Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Uygulama Yönergesi Taslağı Görüşlere Açıldı

  • BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi ALYS Düzce Üniversitesine tanıtıldı