Kalite Koordinatörlüğü Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında 21.09.2021 tarihinde saat 14.00'te  Rektörlük Toplantı Salonunda Kalite Koordinatörlüğü görevine yeni atanan Doç. Dr. Ümmühan AVCI ve Kalite Koordinatörlüğünde görevli akademik ve idari personel ile yeni dönem tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda;  Bugüne kadar gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi verilerek yapılması planlanan faaliyetler belirlendi.

Öğr. Gör. Uğur ŞAHİNKAYA tarafından Kalite Süreçleri kapsamında Veri İzleme ve Değerlendirme Sistemi hakkında sunum yapıldı.

Prof. Dr. Sevim ÇELİK, toplantıya katılanlara ve  görev teslimi yapan Prof. Dr. Fatma ÜNAL'a bugüne kadar yapmış olduğu  hizmetlerinden dolayı  teşekkür ederek toplantıyı saat 15.50'de bitirmiştir.