Her ay mutat olarak yapılan ve Nisan ayında yapılması planlanan birim içi aylık toplantı ve eğitimi 29.03.2021 tarihinde yapıldı.

Toplantıda birim içi eğitimler bölümüyle ilgili Bilgisayar İşletmeni Tevfik GÜRSU tarafından Üniversitemizdeki kalite çalışmaları, TSE TS 13811 HSYS Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Kalite Belgesi ve Covid-19 Güvenli Kampüs Belgesinin alınma süreçleri anlatan bir sunum gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN, kalitenin öneminden ve kalitenin kaynağından bahsetti, dünyanın yaratılışındaki mükemmelliğe ve kalitesine dikkat çekerek bizim de bunları örnek almamız gerektiğini ifade etti. Japonların kalite konusunda çok daha ileride olduğunu belirterek sıfır maliyetle kalite oluşturduklarını söyledi.
Ayrıca; Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. Said CEYHAN tarafından Birim personeline gayretli, özverili ve uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.
 Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.