Genel Sekreterlik biriminde mutat olarak gerçekleştirilen birim içi toplantının yedincisi 21.06.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Genel Sekreterlik biriminde aylık mutat olarak gerçekleştirilen birim içi toplantının 7'ncisi 21.06.2021 tarihinde gerçekleştirildi.
Bu ayki toplantıda Bilgisayar İşletmeni Cihan TELLİ tarafından Genel Evrak bürosu ile ilgili birim içi eğitim sunumu yapıldı.
Genel Sekreterlik Biriminin Güçlü Yönleri, Zayıf Yönleri, Fırsatları ve Tehditleri istişare edilerek belirlendi.
Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.