Genel Sekreterlik biriminde aylık mutat olarak gerçekleştirilen birim içi toplantının 6'ıncısı 12.04.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Bu ayki toplantıda Bilgisayar İşletmeni Yasin AKKOÇ tarafından Kamu Harcama ve Muhasabe Bilişim Sistemi üzerinden (KBS) personel maaşlarının nasıl yapıldığı hakkında hizmet içi eğitim verildi.
Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN Rektörlük Genel Evrak Biriminde görevli personel Oktay AYDIN ve Mikail ASLATAŞ'a yüksek gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.