Genel Sekreterlik biriminde aylık mutat olarak gerçekleştirilen birim içi toplantının 4 üncüsü 05.03.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Alınan karar gereği birim toplantılarında her personel yaptığı işler ve görevler hakkında birim personeline eğitim sunumu vermektedir.
Bu ayki toplantıda Şef Hülya ERSAL tarafından Resmi Yazışma Kurallarında dikkat edilmesi gereken hususlar, EBYS kullanımı, Fiziksel Belge hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, Kalite Yönetim sistemi kapsamında kullanılan formların tanıtımı (FRM 0579 Belge Takip Formu, FRM-0598Vekalet Takip Formu), Web sayfasının güncellenmesi ve veri girişi, PUKÖ Döngüsünün uygulanışı hakkında hizmet içi eğitim verildi.
Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.