Genel Sekreterliğimizin 2022 Yılı Birim İçi İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Genel Sekreterliğimizde gerçekleştirilen çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında birim içi değerlendirme ve planlama toplantısı yapıldı.
Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen 2022 yılının ilk toplantısına Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN, Genel Sekreter Yardımcılarımız Bülent Bayburtlu, Ali Dönmez ve idari personelimiz katıldı.
Genel Sektererimiz Doç. Dr. Said CEYHAN, birim içi gerçekletirilen toplantıların, Üniversitemizle ilgili yapılacak çalışmalar, atılacak adımlar veya üretilecek projelerde ortak aklın işletilmesi açısından önemli olduğunu ve paydaşlarla iletişimin güçlü tutulması gerektiğini ifade etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından iyi dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

• Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN Başkanlığında Cari Bütçe Yönetim Toplantısı Gerçekleştirildi

• BARÜ’den verimlilik alanında gururlandıran ödül

• Bartın Özel Aktıp Hastanesi İle İndirim Sunan Protokol İmzalandı

• Temizlik Hizmetleri Toplantısı