Genel Sekreterliğimizin 2021 Yılı Birim İçi Son Toplantısı Gerçekleştirildi

Genel Sekreterliğimizde gerçekleştirilen çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında birim içi değerlendirme ve planlama toplantısı yapıldı.
Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen 2021 yılının son toplantısına Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN, Genel Sekreter Yardımcılarımız Bülent Bayburtlu, Ali Dönmez ve idari personelimiz katıldı.
Genel Sektererimiz Doç. Dr. Said CEYHAN, 2021 yılında Genel Sekreterliğimizin tüm personelinin özverili olarak çalıştığını belirterek katılımcılara teşekkür etti. Ceyhan, 2022 yılının daha yoğun bir yıl olacağını ve bu süreçte yapılacak her işte bir adım daha ileriye giderek daha iyisini yapmaya gayret edeceklerini ifade etti.
Toplantı sonunda personelimiz tarafından Genel Sekreterimize doğum günü sürprizi yapıldı ve toplantı iyi dileklerle sona erdi.