Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ve Birim Temsilcileriyle Aylık Toplantı Yapıldı.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ve Birim Temsilcileriyle 06.07.2021 Tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK Başkanlığında Aylık Toplantı Yapıldı.

Yapılan toplantıda,  Üniversitemiz Yerleşkelerinde Mekanda,Eğitim-Öğretimde ve Sosya- Kültürel alanlarda erişilebilirliği sağlamak ve engelli öğrencilerimizin akademik, idari ve fiziksel ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bugüne kadar yapılan faaliyetler değerlendirilerek, İhtiyaçların giderilmesi için yapılması gerekenler belirlendi.
Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.