image/svg+xml
image/svg+xml

2021 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Yükseköğretim  Kalite  Kurulu (YÖKAK)  tarafından  yayımlanan  Üniversitemiz  Kurum  İç Değerlendirme Raporu gereği, katılımcı yönetim ve organizasyon yapısı ile kurum kültürünü geliştirmek amacıyla dış paydaşların karar alma süreçlerinde etkin katılımını sağlamak ve sürekli iyileşme çalışmaları kapsamında bilgi alışverişinde bulunmak üzere çevrim içi olarak Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Said CEYHAN ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil AKKAŞ, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali ÖZCAN, Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus ALIŞKAN,  Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Müdür V. Ali SOLAK, İl Kültür Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Kerim ŞENYURT, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Volkan AYDIN, Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Tabib Başkan Yardımcısı Dr. Önder Recep ACIBAL, Bartın İl Müftülüğü Müdür Yardımcısı Hatice HASÇİÇEK, Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdür V. Fatih SARAÇ, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berna ŞENGÜN, Bartın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alkım TAN, Türk-Eğitim Sen Bartın Şuıbesi Başkanı Sezai HANGİŞİ ve Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ekrem ALTUNOK katıldı.

Toplantıda, Bartın Üniversitesindeki gelişmeler ve mevcut durumun değerlendirilmesinin yanı sıra Bartın Üniversitesinin gelişim sürecini anlatan sunum gerçekleştirilerek,  Ar-Ge çalışmaları, Covid-19 sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda yeni fikirler alınarak üniversite ile sanayi iş birliğini güçlendirmek adına fikir alışverişinde bulunuldu. 

2021 yılı Genel Sekreterlik Dış Paydaşlarla Danışma Kurulu Toplantı Raporu İçin TIKLAYINIZ.




  • Verimlilik Yarışması Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

  • Resmi Yazıma Kuralları Eğitimlerinin İkincisi Düzenlendi

  • Resmi Yazışma Kuralları Eğitimlerinin İlki Düzenlendi

  • Aday Memurlara Yönelik Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) ve Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitimler Gerçekleştirildi

  • Bina Bazlı 2. Genel Bakım-Onarım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

  • Arşiv Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi.

  • Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrenciler Sıfır Atık Projesi Hakkında Bilgilendirildi

  • İdari İnsan Kaynağı Ödüllendirme Töreninde Dört Personelimiz Ödül Aldı

  • Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Uygulama Yönergesi Taslağı Görüşlere Açıldı

  • BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi ALYS Düzce Üniversitesine tanıtıldı