İşyerlerinde Psikolojik Tacizin Önlenmesi Konulu Hizmetiçi Eğitim Verildi

Üniversitemiz Genel Sekreterlik birimi tarafından 18/04/2018 tarihinde yapılan Kurum İdari Toplantısında alınan karara göre, 2011/2 sayılı “İşyerlerinde Psikolojik Tacizin Önlenmesi” konulu Başbakanlık Genelgesi çerçevesinde, çalışanlara yönelik her türlü taciz, mobbing ve ayrımcılığın önlenmesi konulu  24-27 Eylül 2018 tarihleri arasında Hizmetiçi eğitim düzenlenmiştir.

Karşılıklı soru ve cevapların da alındığı eğitimi; Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanlarından  Dr. Öğr. Üyesi Bilge Sulak AKYÜZ, Dr. Öğretim Üyesi İhsan Çağatay ULUS, Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr.Üyesi Nesrin DUMAN, Dr. Öğr. Üyesi Gizem AKCAN vermiştir.

4 grup halinde verilen eğitime Akademik ve İdari personelimiz yoğun biçimde katılım sağlamıştır.